Flek-logo

Foreningen af Liberale Erhvervsdrivende i Køge

OM FORENINGEN

Nyheder

flek generalforsamling 2020 2021(1)

Generalforsamling 2020/2021 i FLEK

 

25.10.2021

FLEK – Foreningen for Liberale Erhvervsdrivende i Køge afholdt torsdag den 21. oktober 2021 generalforsamling for både 2020 og 2021 hos Addere Revision i Køge.

Tilstede på generalforsamlingen var bestyrelsesmedlemmerne Rasmus Dehn Larsen, Hanne Kjærbølling, Torben Jantzen og Poul Moesgaard.

Nu afgået formand for FLEK Rasmus Dehn Larsen aflagde formandens beretning og fortalte blandt andet at FLEK´s medlemmer er velkomne til at deltage ved Køge Arbejdsgiver Netværks  arrangementer mod en beskeden brugerbetaling.

Desuden fortalte formanden at han løbende har deltaget i møder i Køge Erhvervsudviklingsråd, hvor FLEK har fast medlemskab, og herigennem adgang til Connect Køges arbejde og kommunens politiske ledelse.

Foreningens kasserer Hanne Kjærbølling fremlagde de af bestyrelsen godkendte årsrapporter for 2019 og 2020. Download årsrapporterne her:

FLEK ÅRSRAPPORT 2019 >
FLEK ÅRSRAPPORT 2020 >

Generalforsamlingen diskuterede FLEK’s raison d’être. Der er enighed om at foreningen fortsat skal være talerør for de liberale erhvervsdrivende i Køge Kommune. Den gode adgang til Køge Erhvervsudviklingsråd er et godt værktøj for medlemmerne, når der er brug for politisk arbejde.

Rasmus Dehl Larsen ønskede ikke genvalg, men den øvrige bestyrelse blev genvalgt og konstituerede sig efterfølgende med Poul Moesgaard, LE34 Landinspektører som formand og med Hanne Kjærbølling, Beierholm som kasserer.

DOWNLOAD REFERAT AF GENERALFORSAMLING >

flek poul moesgaard formand fra le34 landinspektoerer fortaeller om flek keur og fonden connect koege

Der er sket en væsentlig ændring af erhvervsorganisationerne i Køge kommune.
Og derfor skal du være medlem af FLEK.

 

07.10.2021

Formand for FLEK landinspektør Poul Moesgaard, LE34 orienterer her om ændringerne i organiseringen af erhvervsarbejdet i Køge kommune:

Formålet med vores forening FLEK – Foreningen af Liberale Erhvervsdrivende i Køge – er basalt set to ting:

  • at vælge en repræsentant til Køge Erhvervsudviklingsråd - KEUR
  • at varetage forhold af fælles interesse for de liberale erhvervsdrivendes interesser i enhver henseende

KEUR vælger 6 ud af 9 bestyrelsesmedlemmer i Fonden Connect Køge og da KEUR kun består af 19 medlemmer – hvoraf FLEK er det ene - er det en oplagt mulighed for her, at sikre sig indflydelse på Køges erhvervsudvikling igennem Fonden Connect Køge. 

KEUR og Fonden Connect Køge
I 2018 samledes en række institutioner og foreninger omkring erhverv og turisme i Køge i en ny organisation; Fonden Connect Køge. 

Fonden Connect Køge har overtaget ansvaret og driften af aktiviteterne i Køge Erhvervsservice, herunder Vækstfabrikken Køge, Køge Bugt Erhvervscenter, VisitKøge og opgaver i relation til turisme samt drift af det nuværende turistkontor.

Herudover varetager Fonden Connect Køge internationale projekter og koordinering heraf mellem erhverv, uddannelsesinstitutioner og Køge Kommune. Endelig forestår Fonden Connect Køge PR-interesser og branding af Køge overfor nationale og internationale interesser, investorer mv.

Aktiviteterne i det nuværende KEUR vil i stort omfang blive overført til Fonden Connect Køge. Budgettet organisationen er i størrelsesordenen 8 – 10 mio. kr.

Et medlemskab af FLEK er derfor den mest direkte vej til indflydelse på erhvervsudviklingen i Køge. Og kontingentet er pt. kun kr. 500.- pr. år.

FLEKs medlemmer kan fremover deltage i Køge Arbejdsgiver Netværks arrangementer

 

22.10.2021

Nu får de liberale erhverv mulighed for at deltage i det lokale arbejdsgivernetværks arrangementer, der foregår op til fire gange om året.

Arrangementerne er typisk et fyraftensmøde på en lokal virksomhed, med både fagligt indhold og socialt samvær samt god tid til at netværke med de øvrige deltagere.

FLEK adviserer medlemmerne om Køge Arbejdsgiver Netværks kommende arrangementer via foreningens nyhedsmail.

MEDLEMMER

NOGLE AF FORENINGENS
MEDLEMMER:

Nørregaard Advokatfirma A/S

Jeppe Nørregaard

Advokat

Torvet 9, 1.
4600 Køge

T: 88 93 95 00

jn@ngaf.dk

Alexandersen Revision

Susanne Alexandersen

Reg. Revisor

Fasanvej 2
4600 Køge

T: 56 66 19 19

sa@alexandersenrevision.dk

Arkitekterne Køge

Gitte Cosmus

Torvet 21 C, 1.
4600 Køge

Arkitekt

T: 56 63 63 63

gcc@arkk.dk

Nordea Erhvervsafdeling

Bente Larsen

Stensbjergvej 7
4600 Køge

Filialdirektør

T: 70 33 44 44

bentelarsen@nordea.dk

aogj reklamebureau

Torben Jantzen

Københavnsvej 72-74
4600 Køge

Grafiker

T: 28 15 26 96

torben@aogj.dk

PARTNER Advokater

Steen Witthøfft

Stensbjergvej 7, 3.
4600 Køge

Advokat

T: 56 67 16 00

stw@partneradvokater.dk

Alexandersen Revision

Susanne Alexandersen

Fasanvej 2
4600 Køge

Reg. Revisor

T: 56 66 19 19

sa@alexandersenrevision.dk

KOMMENDE ARRANGEMENTER

ERHVERVSKALENDER